nl

Menu

PE Labellers neemt OCEA over van Acma

zondag, 4 december, 2011

PE Labellers, fabrikant van etiketteermachines, heeft haar sectorgenoot OCEA overgenomen van Acma. De overeenkomst voorziet dat PE Labellers de intellectuele rechten overneemt en de dienst naverkoop voor bestaande klanten zal verzorgen. De levering van originele wisselstukken en formaatdelen, het upgraden van bestaande machines en de revisie van machines zal gebeuren door PE Labellers en haar distributeurs.

PE Labellers maakt niet alleen formaatdelen voor haar eigen machines maar is ook uitgerust om formaatdelen te vervaardigen voor de meeste andere merken. Ook de volledige revisie van machines behoort tot de mogelijkheden van PE Labellers.

"Seamco werkt met fabrikanten die elk gespecialiseerd zijn in één functie van de verpakkingslijn" zegt Yves Van Bavel, Gedelegeerd Bestuurder Seamco. "De overname door PE Labellers van OCEA toont de wil aan van PE om zich te focussen op etiketteermachines".

Seamco is de distributeur van PE Labellers voor de Benelux. Voor alle vragen in verband met dienst naverkoop, kunnen klanten terecht bij Luc Hulselmans, After Sales Manager Seamco of bij Nele Verdyck op telefoonnummer +32 3 475 06 60.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium