nl

Menu

Seamco NV neemt Sneyders Machineconstructie over

woensdag, 1 februari, 2012

DISTRIBUTEUR VOOR VERPAKKINGSMACHINES WORDT OOK FABRIKANT VAN VULMACHINES.

Seamco en Sneyders Machineconstructie zijn onlangs overeengekomen dat Seamco het handelsfonds van Sneyders overneemt.  Sneyders is een vooraanstaande fabrikant van lineaire vulmachines voor vloeibare producten. Met deze overname kan Seamco meer en betere oplossingen bieden voor afvulmachines voor liquide producten. De overname zal in het eerste kwartaal van 2012 afgerond worden.

Seamco en afvulmachines

Seamco is de specialist in de Benelux voor vul- en verpakkingsmachines voor liquide producten. Als distributeur en turn key contractor werkt het hiervoor samen met fabrikanten van vulmachines, doppensluiters, etiketteermachines en verpakkingsmachines.

Sneyders Machineconstructie

 Sneyders Machineconstructie is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van lineaire vulmachines voor liquide producten. Het bedrijf richt zich op fabrikanten en afvulbedrijven van oliën, zepen, detergenten, verzorgingsproducten en chemische producten. 

De activiteiten van Sneyders zullen geïntegreerd worden binnen Seamco. De combinatie van de engineering capaciteit van Sneyders met het huidige Seamco machine aanbod, geeft de mogelijkheid om beter en sneller in te spelen op de behoeften van bedrijven die liquide producten afvullen.

Noot - Voor meer informatie over de overname, Seamco en Sneyders: Yves Van Bavel, Phone +32 3 475 06 60, info@seamco.beseamco.preview.vcs03.ivalue.be, www.sneyders.com

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium