nl

Menu

Side en Seamco sluiten distributieovereenkomst voor Benelux

vrijdag, 23 april, 2010

Side, de spaanse fabrikant van PET blaasmachines en Seamco, engineering-en contracting bedrijf voor vul-en verpakkingssystemen, hebben een overeenkomst afgesloten voor de distributie van de PET blaasmachines van Side.  

"Side is met meerdere machines bij bedrijven zoals Vandeputte, Mc Bride, Vipak, marktleider in de Benelux voor PET blaasmachines met een capaciteit tot 7,000 flessen/uur" zegt Yves Van Bavel, Managing Director van Seamco.  "De grote doorbraak in de voedingssector staat voor de deur. Onze nieuwe partner is met haar wide mouth technology klaar om de verschuiving van glazen naar PET potten in de voedingsindustrie te ondersteunen".

Side is opgericht in 1975 en is 1990 begonnen met de fabrikatie van PET blaasmachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in blaasmachines met kleine tot middelgrote snelheid alsook in grote formaten (biervaten van 30 liter). Side is gevestigd in de buurt van Barcelona en stelt ongeveer 70 medewerkers te werk. Meer informatie over Side is beschikbaar op http://www.side.es/index_pet.php

Contacteer ons voor meer informatie.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium