nl

Menu

Wegen

Uw weegschalen ijken of inspecteren? Dat doen we bij Seamco, als dé producent voor weegschalen op maat! Onze eigen weegschaalmodellen kunt u inzetten voor het wegen van pallets, big bags maar ook voor kleinverpakkingen in onder meer de voedingsindustrie. Verder bieden we onze weegoplossingen zowel individueel als geïntegreerd in uw machines aan.

Seamco is geaccrediteerd voor het ijken van weegoplossingen voor commerciële doeleinden. Voor een ijking of een inspectie bent u bij ons dus op het juiste adres! Zo bent u als klant zeker dat uw weegoplossingen helemaal klaar zijn voor overheids- of kwaliteitsaudits (FOD, GMP, GLP, ISO en meer) 

Telweegschalen

Speciaal ontwikkeld voor het nauwkeurig wegen en tellen van kleine onderdelen en componenten. Bijv. voor bouten en moeren, elektronische componenten, meubelbeslag, vormen en kleine ijzeren onderdelen. Het assortiment omvat kleine instapbalansen met oplaadbare batterijen voor mobiele toepassingen, evenals geavanceerde telweegschalen met printers, barcodescanners en satellietplatforms.

  

Tafelweegschalen

Goedkope robuuste instapmodellen in een bereik van 30 kg tot 300 kg. Geschikt voor licht-industriële omgevingen zoals magazijnen en droge productiehallen. Multifunctioneel en gebruiksgemak. Kan worden geijkt voor commercieel gebruik.

     

Vloerweegschalen

Zware industriële vloerweegschalen, vervaardigd in onze fabriek, kunnen op maat worden gemaakt in bijna elke maat of afwerking. Gepoedercoat of roestvast staal zijn mogelijk in een bereik tussen 300kg tot 10 000kg en zelfs meer. Explosieveilige versies volgens de ATEX-standaard zijn mogelijk. Zowel ingebouwd als vrijstaande versies met gebruik specifieke schermen. We kunnen deze ook voorzien van oprijplaten.

  

Doorrijweegschalen

Zeer lage doorrijweegschalen voor de voedingsindustrie en voor de chemie, waar het plaatsen van een putweegschaal niet wenselijk is. De lage constructie vergemakkelijkt het gebruik van een heftruck of transpallet.

    

U-palletweegschalen

Zijn gemakkelijk verplaatsbaar vanwege hun lichtgewicht maar solide ontwerp. Beschikbaar in gepoedercoat staal of roestvast staal, met batterijen of netvoeding. Beschikbaar in alle weegbereiken. De weegschalen kunnen worden geijkt voor commercieel gebruik.

         

Hangende weegschalen

Voor hangtoepassingen. Zowel mechanische als digitale modellen zijn beschikbaar. We kunnen hangende weegschalen leveren in een weegbereik van 1 kg tot 10.000 kg.

 

  • Maatwerk weegoplossingen
  • Verkoop en reparatie van A&D en KERN weegschale,
  • Ijking- en inspectiedienst – accreditatie NAWI alle klasses (I, II, III en IIII) ISO 17020 – EN45501 –  E63100 4-C01

Vraag nu uw offerte aan of boek een afspraak voor uw weegschaalherstellingen, inspecties en herijkingen.

Bekijk hier ons accreditatie certificaat:

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium