Menu

Specialist in afvul- en verpakkingslijnen

Van drank tot detergenten

Of u nu detergenten produceert, beautyproducten, verzorgingsproducten, drank, yoghurt, olie of chemicaliën; uw flessen moeten uiteindelijk gevuld, gesloten, geëtiketteerd en verpakt worden. Voor de juiste vul- en verpakkingslijnen kunt u terecht bij specialist Seamco. Wij bouwen, installeren en onderhouden machines op maat van uw behoeften.

Creatieve professionals met een passie voor techniek

Seaming Consultancy Company, kortweg Seamco, wordt in 1976 boven de doopvont gehouden. Oorspronkelijk ligt de focus op inblikken, maar intussen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal actieve allrounder in afvul- en verpakkingslijnen. Sinds de overname van Sneyders in 2012, hebben we ook alle expertise over vulmachines in huis. Wij zijn een enthousiast team professionals met een passie voor techniek. Onze ambitie? Efficiënte oplossingen aanbieden voor het bottelen van uw liquide producten.

Hoe gaan we te werk?

Als specialist in afvul- en verpakkingslijnen staan we zelf in voor het ontwerpen en bouwen van een aantal vulmachines en doppensluiters. Onze vaste groep leveranciers zorgt voor de productie van de andere machines die nodig zijn om uw lijn compleet te maken. We werken al meer dan 20 jaar samen met 6 vaste leveranciers die elk gespecialiseerd zijn in 1 functie van de afvullijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw afvul en -verpakkingslijnen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Seamco. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium