nl

Menu

SEAMCO REALISEERDE VOOR HET 2DE JAAR OP RIJ OPNIEUW EEN OMZETSTIJGING VAN 35%

dinsdag, 21 december, 2021

Yves Van Bavel, CEO, becommentarieerde de prestaties van Seamco voor 2021 tijdens een recente personeelsvergadering. De omzet steeg voor de tweede keer op rij met 35 procent. Een ideale mix vulmachines voor zowel kleine flesjes, grotere jerrycans en massieve vaten en IBC's werden verkocht aan bedrijven die vloeibare producten afvulden. De export buiten de Benelux was goed voor bijna de helft van de omzet. Diverse andere operationele doelen zijn gerealiseerd. Een ideaal moment voor persoonlijke aandacht voor alle medewerkers.
 
Het management breidde het businessplan voor 2025 uit, waaronder onder meer de bouw in 2022 van een extra productiefaciliteit die de oppervlakte van de werkvloer verdubbelt, evenals het  aanwerven van extra verkoopingenieurs, automatiseringsingenieurs, projectmanagers en interventietechnici.
 
“De vooruitzichten voor 2022, met stijgende grondstofprijzen en tekorten aan elektronische componenten, zijn uitdagend maar goed”, zegt Yves Van Bavel. Seamco anticipeerde op de een of andere manier en investeerde in extra voorraden van kritieke componenten om binnen een redelijke tijd aan de vraag naar vulmachines te voldoen.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium