Menu

Machines voor het vullen van flessen en potten

In 2012 verwelkomden we machinebouwer Sneyders in de Seamco-groep als vulspecialist. Zij fabriceren performante machines voor het vullen van flessen, potten en jerrycans met alle soorten vloeistoffen.

Pistonvullers of flowmeters?

Vloeistoffen bestaan in verschillende diktes en texturen. Daarom biedt Sneyders ook verschillende machines aan: pistonvullers en flowmeters. De 1e soort is perfect geschikt voor het vullen met dikkere vloeistoffen, omdat u de afvulsnelheid en het volume kunt aanpassen. Denk aan vloeistoffen zoals sauzen, crèmes, pasta’s, oliën, gels en vetten. Flowmeters zijn geschikt voor zowel dunne als dikke vloeistoffen. Het grote voordeel van deze afvulmachines is dat ze geen bewegende onderdelen bevatten en dus makkelijk zijn schoon te maken.

Afvullijnen van a tot z

Sneyders produceert niet alleen afzonderlijke machines, ze bouwen uw volledige afvullijn. Van vulmachines en verpakkingsmachines tot flesopzetters en etiketteermachines. De ervaren ingenieurs van Sneyders installeren een bottellijn op maat van uw behoeften en producten. Zelfs met de meest viskeuze vloeistoffen kunt u optimaal vullen, dankzij pistons met overgedimensioneerde aandrijving. Alle machines zijn uitgerust met Siemens-bediening en hebben de optie servostuur.

Uw partner in vullen

Voor een vlot verloop van het vullen, is het essentieel dat u beschikt over de juiste afvulmachines die continu produceren. Sneyders fabriceert en installeert uw machines, en zorgt er ook voor dat uw bottellijn 24 uur op 24 operationeel is. U kunt op onze technici rekenen voor alle onderhoud en herstellingen. Contacteer onze experts en optimaliseer uw bottellijn!

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium